Saya Sayang Malaysia

Pengikut

Isnin, 4 Jun 2012

Serangan Zombie Di Miami..!!!

Kongsi Di Pesbuk
Internet dibanjiri dengan cerita ZOMBIE yang menjijikkan dimana tentang seorang lelaki yang tidak berbaju yang mengunyah muka mangsa seperti zombie. Pihak berkuasa mengatakan beliau mungkin berada di bawah pengaruh "bath salt", yang merupakan sejenis dadah yang disebut sebagai LSD (Legal Street Drug) baru.



Ini serangan yang dahsyat berlaku habis muka mangsa tersebut di ratah. Adegan tersebut diakhiri dengan beberapa kali das tembakan di kepala dan badan bagi menghentikan perbuatan penyerang tersebut.

Rakaman ini adalah sukar untuk melihat kerana tidak ada jambatan yang menyekat, tetapi anda tidak akan mahu melihat keadaan yang sebenar selepas melihat gambar-gambar di bawah.

Gambar bawah nie agak 18SG yer...



2 ulasan:

LydSunshine berkata...

Dasatnya. Tak lama lagi bath salt tu tersebar kat Malaysia plak. Lagi bahaya. nauzubillah,.

Phantom1 berkata...

@LydSunshine
sekarang ni dorang dah advance...mcm2 cara dorang gunakan untuk bawak dadah tu masuk ke negara kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Catatan Yang Ditulis Dalam Blog Ini Adalah Hakmilik http://phantom1-jomlayan.blogspot.com