Saya Sayang Malaysia

Pengikut

Isnin, 6 Januari 2014

Jen Selter, Wanita Dengan Punggung Terseksi di Instagram

Kongsi Di Pesbuk

New York - Tak perlu mempunyai suara emas atau boleh menari , cukup dengan mempunyai kelebihan di bahagian badan juga boleh membuat terkenal . Seperti halnya Jen Selter , seorang wanita berbangsa Amerika ini yang menjadi terkenal selepas mempamerkan  beberapa foto dirinya di gym yang memperlihatkan punggungnya yang disebut punggung terbaik .
Seperti ditulis Nypost , ahad ( 5/1/2014 ) Jen mengaku menghantar banyak foto dirinya saat sedang berada di gym sejak Mac 2012 . Mengaku tak mempunyai maksud khusus memuat naik foto tersebut , tapi ramai yang menilai, Jen mempunyai punggung yang indah dan membuat iri hati para wanita .

Yang menarik , walaupun dia telah mempunyai 1.3 juta pengikut di instagram termasuk penyanyi Rihanna , pemain bola sepak Terrell Owens dan bintang bola keranjang Amar ' e Stoudemire , masih saja ada orang yang berfikir negatif apabila melihat punggungnya , namun Jen komited untuk tidak membuat foto vulgar.

" Saya tidak akan  membuat foto yang vulgar . Ada perbezaan antara gambar porno dan memakai pakaian minim ketika sedang berada di gym . Itu semua pakaian yang juga digunakan semasa yoga . Saya hanya ingin memotivasi orang untuk pergi ke gym jika ingin tubuhnya bagus , " ujar Selter .

Tak hanya itu , dengan kemasyhuran di media sosial , dia telah ditawarkan menjadi icon syarikat pemakanan di New York , menghadiri sekolah kosmetologi dan memotivasi orang - orang di pejabat doktor bedah plastik dan kini bekerja di gym . Dengan pelbagai aktiviti , hingga saat ini pengikutnya terus bertambah .

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Catatan Yang Ditulis Dalam Blog Ini Adalah Hakmilik http://phantom1-jomlayan.blogspot.com