Saya Sayang Malaysia

Pengikut

Isnin, 10 Februari 2014

Restoran Di Nigeria Jual Daging Manusia !

Kongsi Di Pesbuk
Gambar Hiasan

Anambra - Sebuah restoran di Anambra , Nigeria ditutup pihak berkuasa kerana didapati menjual hidangan yang diperbuat daripada daging manusia .

Polis menemui sekurang-kurangnya ada dua kepala manusia segar ketika mereka menangkap 11 orang dari restoran tersebut , iaitu enam perempuan dan empat lelaki. Pihak polis juga menangkap pemilik restoran tersebut.


IB Times ,melaporkan Jumaat ( 7/2/2014 ) , satu kepala dengan darah yang masih segar ditemui dibungkus dalam plastik . Para pegawai juga telah merampas dua senapang AK - 47 , senjata jenis lain , puluhan peluru , dan beberapa telefon bimbit selama serbuan restoran tersebut .

Seorang paderi , yang terkejut mengetahui bahawa apa yang dia makan adalah daging manusia , langsung mengeluh kepada polis .

" Saya pergi ke hotel awal tahun ini . Setelah makan , saya diberitahu bahawa segumpal daging yang dijual pada harga 700 Naira Nigeria membuat saya terkejut . Jadi , saya tidak tahu telah memakan daging manusia dengan harga yang semahal itu , " kata paderi yang tidak ingin disebut namanya itu.

Kanibalisme kadang - kadang dilaporkan muncul di Nigeria . Namun demikian , kes ini adalah yang pertama kalinya berlaku di sebuah restoran yang menjual hidangan daging manusia .

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Catatan Yang Ditulis Dalam Blog Ini Adalah Hakmilik http://phantom1-jomlayan.blogspot.com