Saya Sayang Malaysia

Pengikut

Jumaat, 11 Januari 2013

Wanita Cantik Ini Berkumis dan Berjanggut

Kongsi Di Pesbuk Percaya tak, ternyata misai dan janggut pun boleh tumbuh sama lebatnya pada wanita. Nak bukti?, lihatlah gambar-gambar ini, wanita-wanita cantik ini mempunya misai dan janggut yang sangat lebat. Yang menarik, wanita-wanita ini cantik dan kumis mahupun janggut tak boleh menutupi kecantikan mereka.

Lebih sexy lagi, ternyata bulu-bulu pun tumbuh pada dada mereka. Persis seperti laki-laki. Nah, kalau laki-laki mungkin kesannya adalah macho tapi bagaimana dengan wanita. Sila menilai sendiri. Tapi asli, mereka semua cantik!! Salah satu pemegang rekod dunia wanita berkumis dan berjanggut versi Guinness World Record adalah Vivian Wheeler dari Kanada.

Sekilas kalau anda melihat penampilannya maka tidak sedikitpun anda terfikir dirinya adalah sosok wanita tulen, kerana Vivian asli Illinois Amerika Syarikat mempunyai Janggot lebat selayaknya seorang lelaki dewasa, dan keadaan ini dialamainya sejak kanak-kanak. 

Sejak usia 7 tahun ayahnya telah berusaha keras untuk mencukur janggut yang tumbuh di dagu Vivian, namun ianya selalu  saja tumbuh lagi.

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Catatan Yang Ditulis Dalam Blog Ini Adalah Hakmilik http://phantom1-jomlayan.blogspot.com