Saya Sayang Malaysia

Pengikut

Rabu, 21 November 2012

Wah…Eva Sanggup Bogel La Kalau Pasukan Bangladesh Menang!

Kongsi Di Pesbuk
http://i.imgur.com/ALK1g.jpg

Malam tadi telah berlangsungnya pertarungan persahabatan bola sepak di antara pasukan Harimau Malaya menentang Bangladesh dengan keputusan akhir adalah seri 1-1.
Nasib baik seri. Kalau buatnya Bangladesh menang, tidak tahulah apa akan jadi.
Mengapa apa penulis berkata demikian? Mari lihat sebabnya..
Seorang gadis Melayu memuat naik status di wall Facebook bahawa dia sanggup berbogel jika pasukan Bangladesh menang pada malam semalam!
http://i.imgur.com/pcqvY.jpg
Tidak tahulah apa yang membuatkan dia ini sanggup mengambil keputusan sehingga begitu sekali.
Malah, dia juga ada menulis di Facebooknya ‘Kalau bangla menang mlm… i sanggup buka…’
Tidak pastilah pula apa yang sanggup dibukanya itu…kalau melihat kepada status pertamanya…maka dia bermaksud mungkin mahu membuka semua pakaiannya kot…
Apa yang penting gadis ini seperti tidak fikir panjang semasa memuat naik status Facebooknya. Teringat kisah mamat bernama Johari Pain yang berjanji mahu mengerat anunya jika Pandelela Rinong menang sebarang pingat di Olimpik London lalu.
Nasib baiklah pasukan Malaysia hanya mampu seri dengan Bangladesh. Jika tidak, apakah gadis ini akan berani mengotakan janjinya itu?
Dan kalau pasukan Bangladesh tahu lebih awal janji Eva tu, mungkin mereka telah bermain lebih hebat,total football sehingga menang agaknya.
Nampaknya Eva patut mengucapkan terima kasih kepada Harimau Malaya kerana telah menyelamatkan ‘maruahnya’ daripada menjadi tatapan umum!

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Catatan Yang Ditulis Dalam Blog Ini Adalah Hakmilik http://phantom1-jomlayan.blogspot.com